ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ IALYSOS B.C.!!!

Όσες διακρίσεις και να έχει ένας σύλλογος δεν μπορούν να συγκριθούν με την αναγνώριση της σωστής και μεθοδευμένης δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του!!!
Πρόσφατες είναι οι μεταγραφικές επιτυχίες του IALYSOS B.C. εντός και εκτός συνόρων, αρχικά με αυτή του Ηλία Μανιά στο Περιστέρι και στη συνέχεια στο Salesian High School στο Ρίτσμοντ της Καλιφόρνια, του Στέφανου Μπόζιτς στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, της Μαίρης Χούλη στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC και τώρα η νέα επιτυχία αυτή του Περικλή Κοντάκου όπου θα αγωνιστεί με τα χρώματα του συλλόγου SV 03 Tigers Tübingen στη Γερμανία!!!
Ο Περικλής Κοντάκος που πρόσφατα έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο του Tübingen της Γερμανίας για σπουδές στη Φαρμακευτική, κέντρισε το ενδιαφέρον του συλλόγου SV 03 Tigers Tübingen όπου αγωνίζεται στην κατηγορία ProA και δεν άργησε να τον ενσωματώσει στο ενεργό δυναμικό της ομάδας !!! O Περικλής ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπασκετ στον IALYSOS B.C. σε ηλικία επτά ετών, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής.
Σύσσωμος ο IALYSOS B.C. του εύχεται καλή επιτυχία στις σπουδές του και στην νέα του ομάδα.

Papagouras

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *