Ανακοίνωση «Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ»

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού μας, πως έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του τμήματος μπάσκετ της Καλλιθέας με τη διοίκηση της ομάδας μας, ζητήθηκε η μεταγραφή του αθλητή μας Μπόζιτς Στέφανου, από τον Ιάλυσο στην Καλλιθέα. Αφού τον ευχαριστήσαμε για την πρόταση που μας έγινε, του ανακοινώθηκε, από την πρώτη στιγμή, ρητά και κατηγορηματικά, ότι ο αθλητής μας δε θα μετακινηθεί σε καμία ομάδα του νομού μας, φέτος, για οιονδήποτε λόγο. Παρ’ όλα αυτά, την επομένη, αθλητικό site του νησιού μας, δημοσίευσε άρθρο, πως έχει γίνει πρόταση στον Ιάλυσο και περιμένουν απάντηση.
Η απάντηση είχε δοθεί από την πρώτη στιγμή και ήταν αρνητική!
Δεν κατανοούμε την ανάρτηση του άρθρου από το συγκεκριμένο site μια ημέρα μετά την απάντηση.
Προς έκπληξη μας, αναρτήθηκε χθες ακόμα ένα άρθρο με «βελτιωμένη», κατά τα λεγόμενά τους, πρόταση.
Σας είπαμε, ρητά και κατηγορηματικά, πως ο πάιχτης δεν δίνεται.
Κύριοι, σοβαρευτείτε!
Χρησιμοποιείτε ένα δεκαεπτάχρονο παιδί, το οποίο ετοιμάζεται για τις πανελλαδικές εξετάσεις του χρόνου, ένα παιδί που, όπως σας είχαμε ενημερώσει, δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει ομάδα, τουλάχιστον την τρέχουσα χρονική περίοδο, και προσπαθείτε να το δελεάσετε με χρήματα;;;
Κύριοι, σοβαρευτείτε!
Αν, όπως λέτε, διαθέτετε τόσα χρήματα για ένα 17χρονο παιδί, θα σας συνιστούσαμε να τα διαθέσετε για να φτιάξετε τμήματα υποδομών.

Εκ του Δ.Σ. τμήματος μπάσκετ «Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ»

palindrometech.com

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *