Γ.Α.Σ. Ιαλυσός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Τ.Ε. ΕΟΚ για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Νομού μας στις εθνικές κατηγορίες, ο IALYSOS B.C. θέλοντας να παραμείνει πιστός στις αρχές και στην ιστορία του δηλώνει πως, ύστερα από την υποχρεωτική διακοπή του πρωταθλήματος και σύμφωνα με την υπάρχουσα βαθμολογία είναι ηλίου φαεινότερο πως ο IALYSOS B.C. στο γυναικείο πρωτάθλημα, έκοψε πρώτος το νήμα και κανείς δεν μπορεί να του στερήσει την πρωτιά και συνεπώς δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί πρωταθλητής Δωδεκανήσου στον όμιλο γυναικών.
Σίγουρα οι νέες προκλήσεις που αναδύθηκαν υπό τον φόβο της διασποράς του ιού έμελλε να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις της Τ.Ε. ΕΟΚ και είμαστε βέβαιοι πως σωστό για όλους τους εμπλεκόμενους θα ήταν ο πρωταθλητής να αναδειχθεί στο παρκέ και όχι να ορισθεί βάσει κάποιας εξίσωσης, διότι οι κόποι και ο ιδρώτας των αθλητριών δεν μπορούν να αντικατασταθούν από ένα ψυχρό μαθηματικό τύπο.
Εμείς ως οφείλουμε, αναγνωρίζουμε την αξιέπαινη προσπάθεια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή μας και τους δηλώνουμε απερίφραστα πως, αυτές είναι οι πρώτες αθλήτριες που έκοψαν το νήμα στο Νομό Δωδεκανήσου.
Όσον αφορά περί διαχωρισμού της θέσεως μας από τη δήλωση του τέως προέδρου Μιχάλη Παπαγούρα σε γνωστό αθλητικό site θέλουμε να καταστίσουμε σαφές ότι είναι γνωστό τοις πάσι πως ο κ. Παπαγούρας είναι δίπλα στον σύλλογο και αν χρειαστεί να συνδράμει με τις δυνάμεις του θα ανταποκριθεί οποτεδήποτε του ζητηθεί, το δικαίωμα όμως του λέγειν δεν του χαρίστηκε αλλά του εναντίων το κέρδισε από την μακροχρόνια προσφορά του στο Δωδεκανησιακό μπάσκετ αλλά και στον σύλλογο, και σας γνωστοποιούμε για πολλοστή φορά πως τη δεδομένη χρονική περίοδο ο κ. Μιχάλης Παπαγούρας δεν μετέχει από κανένα πόστο στο παρόν διοικητικό συμβούλιο του IALYSOS B.C. και η διατύπωση περί διαχωρισμού μόνον άστοχη και εμπαθής μπορεί να χαρακτηριστεί στο πρόσωπο του κ. Παπαγούρα.
Συνεπώς καλούμε το συγκεκριμένο site να ανακαλέσει τα περί διαχωρισμού γιατί το μόνο που δημιουργούν είναι ένα κλίμα κακόγουστης φαρσοκωμωδίας.

Εκ της Διοικήσεως

Kinisi.eu

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *