Γιάννη καλωσόρισες στον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ

Ο Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πτυχιούχο του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου(παράρτημα Σερρών) με Αριστείο στην ειδικότητα της Καλαθοσφαίρισης, κ. Ιωάννη – Φοίβο Παπαδόπουλο.

Η αγάπη του, η αφοσίωσή του, το πείσμα του και η όρεξή του για το άθλημα, που τόσο αγαπάμε, δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον Πρόεδρο του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ και για το λόγο αυτό ήρθε σε συμφωνία, με τον CoachΙωάννη –Φοίβο Παπαδόπουλο ώστε να αποτελέσει ενεργό μέλος στη νέα αθλητική χρονιά 2019-2020 στο σημαντικότερο κομμάτι του συλλόγου.
Ο Ιωάννης – Φοίβος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 25-02-1994.
Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) και έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος προπονητού καλαθοσφαίρισης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια προπονητικής με σημαντικότερα :

  • Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2014»
  • Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Αθήνα 2015»
  • Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Αθήνα 2016»
  • Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2017».

Έχει διατελέσει:

  • Βοηθός Προπονητής την περίοδο 2015-2016στην ανδρική ομάδα των «Ικάρων Σερρών» (Γ΄ Εθνική) , Κύρια αρμοδιότητα του το scouting. Οι Ίκαροι Σερρών εκείνη την αγωνιστική χρονιά τερμάτισαν τρίτοι και κέρδισαν στο μπαράζ ανόδου τους Διόσκουρους Κοζάνης.
  • Προπονητής στο εφηβικό τμήμα των Ικάρων Σερρών την περίοδο 2015-2016. Την χρονιά εκείνη το εφηβικό τμήμα των Ικάρων στέφθηκαν πρωταθλητές στο νομό Σερρών και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στην τελική φάση στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
  • Βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα του «Διαγόρα» την περίοδο 2016- 2017. Τη χρονιά εκείνη ο «Διαγόρας» τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου.
  • Προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα καλαθοσφαίρισης του «Διαγόρα» την περίοδο 2016-2019.
  • Προπονητής στο τμήμα mini του «Διαγόρα» την περίοδο 2018-2019. Το τμήμα mini προκρίθηκε μετά από χρόνια στην τελική φάση και κατέλαβε την τέταρτη θέση στα Δωδεκάνησα.

Ο Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ μένοντας πιστός στις αρχές του και δίνοντας έμφαση στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, θέλει να γυρίσει σελίδα στις τετριμμένες και στις ήδη δοκιμασμένες ,εδώ και χρόνια, «συνταγές» ανάπτυξης, και ενισχύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τμήματα υποδομής του, στελεχώνοντας το προπονητικό επιτελείο του με πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Για όλους εμάς που απαρτίζουμε τον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ στο τμήμα καλαθοσφαίρισης, το «Μπάσκετ» δεν αποτελεί εφαλτήριο δημοσίων σχέσεων και μέσο προσωπικής προβολής αλλά δίαυλος μετάδοσης ήθους, γνώσεως και πειθαρχίας.

Delicrop.com

Γιάννη καλωσόρισες στον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑΣ

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *