Κέρδισε αλλά θέλει δουλειά!

Κέρδισε αλλά δεν έπεισε… Εμφανώς ασύνδετος ακόμη ο Πήγασος Κρεμαστής κέρδισε με 46-42 τον μαχητικό Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ωστόσο έδειξε ότι θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, για να κάνει κάτι καλό στη συνέχεια. Με κορυφαία τη Μάγδα Καραμπατζάκη που ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο και με τη θετική Σιγάλα, ο Πήγασος πήρε τη νίκη, ωστόσο έδειξε αρκετές αδυναμίες, που προκύπτουν κυρίως από το γεγονός ότι ουσιαστικά είναι μία νέα ομάδα. Η Αφέντρα Παπαδήμου βοήθησε μόνο οργανωτικά, με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να «κλέβει» τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητα του. Με κινητήριο μοχλό την Κυπραίου, η ομάδα του Γιώργου Χατζηκαλημέρη έκανε δύσκολη τη ζβή του Πήγασου Κρεμαστής, που προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον Πήγασο να βρίσκει λύσεις στα κρίσιμα σημεία και να παίρνει τη νίκη στην πρεμιέρα του γυναικείου πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 3-6, 17-16(ημ.), 32-31, 46-42
Διαιτητές: Θεοδοσίου- Καταβαίνης
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Αθανασιάδης): Χριστοδούλου, Σουλούνη, Καραμπατζάκη 28, Καλιοντζόγλου, Σιγάλα 8, Παπαδήμου, Μπούζα 4, Καραγιάννη, Μάτση 6, Μανωλάκη, Παυλίδη, Λεμπανίτζε.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Χατζηκαλημέρης): Κυπραίου 15(1), Καστάνια, Μαυροματάκου 2, Μιλένκοβιτς 3, Γαλαχουσίδη 3, Κεντικελίν 9, Λαού 8(2), Κουλτινίου 2, Πούπα.

Πηγή: www.12sports.gr

Kinisi.eu

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *