Καρολίνα σε καλωσορίζουμε στον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ

O Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ συνεχίζοντας δυναμικά τη στελέχωσή του σε όλα τα τμήματα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την νεαρή σέντερ Καρολίνα Μπούζα.
Ο υπεύθυνος των μεταγραφών του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ  κ. Στεργάκης Στέργος, μετά από επαφές που είχε με την νεαρή και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια οδηγήθηκε στη σύναψη συμφωνίας μαζί της, αφού είχε καταστεί σαφές από την πρώτη στιγμή πως υπήρχε σύγκλιση απόψεων και το μόνο που έμενε ήταν τα τυπικά της επικύρωσης της συμφωνίας.
Η Καρολίνα Μπούζα γεννηθείσα στις 10-1-1996 και με ύψος 1.80m ξεκίνησε την ενασχόληση της με το «μπάσκετ» στα τμήματα υποδομής του ΠΗΓΑΣΟΥ  ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ.
Γρήγορα διακρίθηκε για τη δυναμικότητα της και το ταλέντο της και αυτό αποτυπώνεται με τη στέψη της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου
με τον ΠΗΓΑΣΟ  ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ τις χρονιές 2014-2015 και 2015-2016 και με την άνοδο στην Α2 κατηγορία με τον ΠΗΓΑΣΟ  ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ το 2016-2017.
Τελευταία χρονιά που αγωνίσθηκε ήταν το 2016-2017 με την ομάδα του ΙΒΙΣΚΟΥ.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τα τελευταία χρόνια δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή της σε κάποια ομάδα, αλλά η αγάπη της για το «μπάσκετ» την οδήγησε στη σημερινή της απόφαση να συμμετέχει την φετινή αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ δυναμικά, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι στην «ρακέτα» του συλλόγου.

Καρολίνα σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ.

Εκ της Διοικήσεως,

Papagouras

Ο Γενικός Γραμματέας
Πανταζής Δ. Χούλης

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *