Με την ίδια συνταγή ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος!

Με το ίδιο σχεδόν ρόστερ θα παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ανδρικό πρωτάθλημα ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» έχασαν τον Παντελή Μαστροχρήστο και το Γιάννη Μοσχή, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έπαιξαν από λίγο έως… καθόλου, ενώ επέστρεψε στην Ελπίδα Πεταλούδων και ο Παναγιώτης Ποδιώτης. Εξάλλου σε πανεπιστήμιο της Κύπρου θα παίξει ο Στέργιος Λώλος, που ήταν από τα βασικά στελέχη του περσινού Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Ο βασικός κορμός πάντως των «ερυθροκίτρινων» έμεινε ο ίδιος, με μοναδική προσθήκη των πιο έμπειρων Μάνου Δεληγιαννάκη και Φώτη Μπάμπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εφηβική ομάδα και ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση της Καλλιθέας και παρέμεινε στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Την προσεχή χρονιά θα παίξουν για τελευταία φορά ως έφηβοι οι γεννηθέντες το 1999 Ελντουρού Ντογκούς, Παναγιώτης Στεργάκης και Ντάνιελ Καϊζερλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ψάχνει στην αγορά για έναν ακόμη έμπειρο αθλητή, που να παίζει μέσα στη ρακέτα. Ο στόχος των «ερυθροκίτρινων» είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι έφηβοι και οι παίδες αθλητές και να αποκτήσουν περισσότερες μπασκετικές παραστάσεις από το ανδρικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε τους αθλητές που παρέμειναν, αλλά και αυτούς που έφυγαν από τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Μάνος Δεληγιαννάκης, Φώτης Μπάμπος, Παντελής Συκόφυλλος, Γιάννης Μιχαλάκης, Τζελάλ Ντογκούς, Ελντουρού Ντογκούς, Ντάνιελ Καϊζερλή, Παναγιώτης Στεργάκης, Στέφανος Μπόζιτς, Δημήτρης Νουμερόπουλος, Περικλής Κοντάκος, Τάσος Φλεβαράς.
ΕΦΥΓΑΝ: Στέργιος Λώλος, Παναγιώτης Ποδιώτης (Ελπίδα Πεταλούδων), Παντελής Μαστροχρήστος (Ελπίδα Πεταλούδων), Γιάννης Μοσχής

Πηγή: www.12sports.gr

Papagouras

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *