«Πακέτο» στα F-F Ιάλυσος και Κολοσσός!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, στα έξι από τα οκτώ πρωταθλήματα (όμιλοι Ρόδου) τα εισιτήρια για το φάιναλ-φορ πήραν ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ως πρώτος) και ο Κολοσσός (ως δεύτερος), ενώ ο Γ.Σ. Διαγόρας έμεινε εκτός απ’ όλες τις τελικές φάσεις των υποδομών και ελπίζει μόνο στους παμπαίδες!

Αυτό που συνέβη φέτος είναι πραγματικά απίστευτο… Σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα τα δύο εισιτήρια για τα φάιναλ-φορ πήραν ήδη ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (ως 1ος) και ο Κολοσσός Ρόδου (ως 2ος). Έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια όλων των πρωταθλημάτων και με εξαίρεση τα πρωταθλήματα των ανδρών (πέρασαν η Καλλιθέα και ο Γ.Σ. Διαγόρας) και των παμπαίδων (λογικά η μία ομάδα θα είναι η Γαλάζια Ακαδημία και εκκρεμεί η δεύτερη) σε όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα (στους ομίλους Ρόδου), πρώτος τερμάτισε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και δεύτερος ο Κολοσσός, ενώ ο Γ.Σ. Διαγόρας αποκλείστηκε απ’ όλα τα φάιναλ-φορ, με εξαίρεση τους άνδρες και ίσως τους παμπαίδες. Οι «ερυθροκίτρινοι» σε έξι από τα οκτώ πρωταθλήματα τερμάτισαν στην πρώτη θέση και ο Κολοσσός στη δεύτερη, χάνοντας στο γκολ-αβερέιτζ την πρωτιά στους έφηβους και τους παίδες. Οι δύο ομάδες πάντως θα διεκδικήσουν τους τίτλους φέτος στα Δωδεκάνησα.
Αντίθετα, ο άλλοτε κραταιός Διαγόρας δεν μπόρεσε να περάσει ούτε σε ένα φάιναλ-φορ υποδομών, αν και τα προηγούμενα χρόνια ήταν μόνιμα πρωταγωνιστής. Ειδικά στα γυναικεία πρωταθλήματα, ο «γηραιός» από το 2011 έως το 2016 πήρε πέντε συνεχόμενους τίτλους στις κορασίδες και από το 2013 έως το 2016 άλλους τρεις στις νεανίδες. Μάλιστα ο Γ.Σ. Διαγόρας υπήρξε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ, που κατέκτησε όλα τα πρωταθλήματα (2014-15) σε έφηβους, παίδες, κορασίδες και νεανίδες στα Δωδεκάνησα, αλλά και φέτος θα είναι ο μεγάλος απών. Σημεία των καιρών… Ας δούμε αναλυτικά τα «μικρά» πρωταθλήματα και τη σειρά κατάταξης, που οδηγεί στο φάιναλ-φορ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 1ος Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, 2ος Κολοσσός Ρόδου
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: 1ος Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, 2ος Κολοσσός Ρόδου
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 1ος Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, 2ος Κολοσσός Ρόδου
ΕΦΗΒΟΙ: 1ος Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, 2ος Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΙΔΕΣ: 1ος Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, 2ος Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 1ος Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, 2ος Κολοσσός Ρόδου (αν κερδίσει σήμερα)

Πηγή: www.12sports.gr

Kinisi.eu

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *