Ραντεβού με τους… πρωταθλητές!

Με την παρουσία πολλών νεαρών αθλητριών του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας στην οποία βρέθηκαν ο βοηθός προπονητή του Ελληνικού Γιώργος Παντελάκης και η Ροδίτισσα αθλήτρια Μαρί-Ρόζα Μπόνη. Οι δύο υψηλοί προσκεκλημένοι των «ερυθροκίτρινων» ευχαρίστησαν τα κορίτσια για την παρουσία τους και μίλησαν για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και δουλειάς που γίνεται στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Οι αθλήτριες του Γ.Α.Σ. έμειναν εντυπωσιασμένες, βλέποντας από κοντά δύο μέλη της καλύτερης ελληνικής γυναικείας ομάδας, που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όπως είναι εύλογο τόσο η Μαρί-Ρόζα Μπόνη, όσο και ο Γιώργος Παντελάκης δέχθηκαν πολλές ερωτήσεις, στις οποίες απάντησαν πρόθυμα. Ιδού τα όσα είπαν, στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ: «Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί μας και πραγματικά δηλώνω εντυπωσιασμένος από την παρουσία σας σε μία δύσκολη χρονικά περίοδο. Το επίπεδο σας και η υψηλή σας κατάρτιση βρίσκονται σε πολύ καλό βαθμό και θα πρέπει πάνω απ’ όλα να ευχαριστιέστε αυτό που κάνετε. Να είστε οικογένεια και πάντα δεμένες για να μπορείτε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα πάτε μπροστά. Βέβαια χρειάζεται συνεχή και σκληρή δουλειά για να προχωρήσετε στο μπάσκετ. Θα είμαι δίπλα σας όποτε μπορώ, θα μαθαίνω και θα παρακολουθώ την εξέλιξη σας. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σας εύχομαι καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού».

ΜΑΡΙ-ΡΟΖΑ ΜΠΟΝΗ: «Δεν έχει καμία σημασία ότι παίζετε σε μία επαρχιακή ομάδα, κι εγώ από τη Ρόδο ξεκίνησα. Αυτό που έχει σημασία είναι να ακούτε τους προπονητές σας, να δουλεύετε πάνω στις αδυναμίες σας και να αγαπάτε το μπάσκετ. Σίγουρα δεν έχετε πολλές εικόνες από αγώνες για να αναπτύξετε το ταλέντο σας, ωστόσο αυτό μπορείτε να το κάνετε με δουλειά στην προπόνηση. Με καλή και συστηματική προπόνηση, μπορείτε να βελτιώσετε το επίπεδο σας. Πραγματικά χαίρομαι που είμαι κοντά σας και ευχαριστώ τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για το κάλεσμα και τη φιλοξενία. Θεωρώ ότι είστε μία ταλαντούχα ομάδα, που αποτελείται από καλές αθλήτριες και νομίζω ότι τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν».

ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ

Τα κορίτσια του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο και βρέθηκαν δίπλα στη Μαρί-Ρόζα Μπόνη και τον Γιώργο Παντελάκη είναι τα εξής:

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Μάγδα Μαρτάκη, Σούχι Μουμτζού, Άννα Μπεκρή

palindrometech.com

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Μένυ Τσίγκου, Ιωάννα Κουλτινίου, Σελέν Κεντικελήν, Ντεριά Κεντικελήν, Έλενα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Στεφανίδου, Αιμιλία Ντέτσκα, Ρέα Πούπα, Κυριακή Στασινού.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Μαρία Μαυροματάκου- Καραμήτσιου, Σέβη Λιαμή, Πωλίνα Καϊζερλή, Κατερίνα Βόλα, Ρωξάνη Καλλά, Βάσω Γεωργά, Ειρήνη Δανελλάκη.

Πηγή: www.12sports.gr

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *