Η Διοικούσα Επιτροπή του IALYSOS B.C. θέλει να ευχαριστήσει από καρδίας, τον Πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα του συλλόγου μας
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ για την πλήρη στήριξη του τη δύσκολη αυτή περίοδο για όλους.
Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας μέσα από τη προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι εμείς στο τμήμα Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2019-2020, διέκρινε το πάθος μας και την εμμονή μας για την ανάδειξη του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ στις δεσπόζουσες θέσεις του Δωδεκανησιακού «Μπασκετικού» γίγνεσθαι, αλλά πρωτίστως αναγνώρισε την αγάπη μας και τις αγωνιώδεις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη του αθλήματος Καλαθοσφαίρισης στο σύλλογο.
Μία προσπάθεια που εκτός από την κατάκτηση των πρώτων θέσεων των πρωταθλημάτων που συμμετείχαμε την αθλητική περίοδο που διανύσαμε, μετουσιώθηκε και από την ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών-τριών όπου τίμησαν με τις επιδόσεις τους τον τοξοβόλο τόσο στο Πανελλήνιο όσο και στο εξωτερικό.
Απόρροια αυτής της προσπάθειας μας είναι ο Πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας εκτός από την αγάπη που επέδειξε για το άθλημα που όλοι εμείς αγαπάμε, να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις έτσι ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα.

Μιχάλη, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς!

Delicrop.com

Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *